Home - BeneFiets & BeneRun | Balsewa

Benefiets + Benerun evenement

Voel je op zaterdag 11 mei voor heel even een prof. Fiets die dag een deel van de route die ook de renners uit het profpeloton voor hun kiezen kregen tijdens Giro d’Italia in 2016. De Benefietsroute gaat onder andere over de Zevenheuvelenweg, tikt de Duitse grens aan en voert door gezellige doorkomstplaatsen als Groesbeek en Berg en Dal. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 100, 60 of 40 km. Hardlopers zijn ook van harte welkom. Voor deze sportievelingen wordt een Benerun georganiseerd van 10 km. Deelnemers van zowel de Benefiets als de Benerun steunen een goed doel en dragen bij aan de toekomst van kinderen uit Pumdi Bhumdi, één van de armste regio’s van Nepal.”

 • Benefiets Peletontocht 100km

  Benefiets Peletontocht
  100km

 • Benefiets Toertocht 60/40km

  Benefiets Toertocht
  60/40km

 • Benerun Hardlooptocht 10km

  Benerun Hardlooptocht
  10km

Doel Benefiets & Benerun

Met voorschool en basisonderwijs is ‘werken aan je toekomst’ natuurlijk nog niet klaar. Ons doel is dan ook om samen met u fondsen te werven voor de uitbreiding van Aamaghar Pathshala, zodat de kinderen uiteindelijk kunnen doorstromen naar een vakopleiding. Prioriteit heeft nu de realisatie van een tweede schoolgebouw. De benodigde middelen hiervoor zijn reeds gedeeltelijk verworven. Het doel van dit evenement is om de begroting sluitend te krijgen.

Sponsoropties

Doe mee! Laat u sponsoren voor uw inspanning door familie, vrienden, collega's of werkgever om ons goede doel te kunnen realiseren! De sponsoropties bestaan uit diverse pakketten en de optie om voor 1 tot 3 jaar een maandelijkse donatie te doen.

Lees verder

Het startschot wordt gegeven door een mystery guest!

Stichting Balsewa

Robert van Mourik
E: info@balsewa.nl
T: 06 53 41 03 99
KvK.: 62709178

anbi logo
ANBI 854927335

 

Project

Aamaghar Pathshala Pokhara Nepal

Initiatief van

Stichting Balsewa
www.balsewa.nl

 

 

 In samenwerking met

© Copyright 2019 - website door AdviceOok een website als deze? Klik voor de website van Advice creëert impact.