Spring naar content

Sponsor een leerling

Het onderwijs op Aamaghar Pathsala is voor Nepalese begrippen van zeer hoog niveau. Dit heeft tot gevolg dat de school snel groeit. Om de continuïteit van het onderwijs voor iedere leerling te borgen zoeken we donateurs.

Ons doel is onderwijs mogelijk te blijven maken voor de alleramsten. Een uitgangspunt is dat we alle kinderen dezelfde mogelijkheden bieden op de school. We streven ook naar zelfstandigheid van de school. Onze partner in Nepal, Friends of Nepali Villages, heeft een plan uitgewerkt om de school in de komende jaren te begeleiden naar onafhankelijkheid. Ouders dragen zelf bij naar vermogen. Wij zorgen voor de benodigde extra financiering. Om geen onderscheid te krijgen tussen de leerlingen worden alle sponsorgelden verzameld. Door een leerling te sponsoren draag je bij aan de totale exploitatiekosten van de school.

Je kiest zelf voor welke periode en voor welk bedrag je een leerling wilt sponsoren. Afhankelijk van jouw keuze draag je bij aan het vervoer, lesmateriaal, een schooluniform, dagelijks een gezonde maaltijd en een snack, periodiek medisch onderzoek alsmede de salarissen van de leerkrachten. Jouw financiële bijdrage komt volledig aan de kinderen ten goede, zonder enige aftrek als gevolg van de tussenkomst door Stichting Balsewa.

Zo werkt het

Je kiest een periode (1, 2, 3 jaar)

Je kiest het bedrag (15, 30, 45 euro p. m.)

Je krijgt jaarlijks een update over de besteding van de gelden en de ontwikkelingen op de school

Om je een idee te geven van de impact van jouw bijdrage: de kosten voor transport van een leerling zijn € 6,50 per maand. De kosten voor een warme maaltijd zijn € 8,- per maand. De totale kosten van onderwijs voor een leerling zijn € 33,- per maand.

Het sponsoren van een leering is speciaal omdat:

Je bijdraagt aan de toekomst van de kinderen in Nepal

Je bijdraagt aan onderwijs en zorg voor de alleramsten

1 Jaar
2 Jaar
3 Jaar
€ 15,00 p. m.
€ 30,00 p. m.
€ 45,00 p. m.
Download flyer

Stichting Balsewa heeft een CBF-Keurmerk en is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).