Doneren particulier

Stichting Balsewa

Stichting Balsewa stelt zich tot doel de Nepalese kansarme kinderen een beter leven te geven. Het motto van de stichting is ‘werken aan je toekomst’ omdat de sleutel voor een beter bestaan ligt in het onderwijs. Door de kinderen basisonderwijs te geven, gevolgd door een vakopleiding kunnen zij hun kansen om een zelfstandig bestaan op te bouwen in de Nepalese maatschappij vergroten.

Het onderwijs op Aamaghar Pathsala is voor Nepalese begrippen van zeer hoog niveau. Dit heeft tot gevolg dat de school snel groeit. Om de continuïteit van het onderwijs voor iedere leerling te borgen zoeken we donateurs die een leerling persoonlijk willen sponsoren.

Je kiest zelf voor welke periode en voor welk bedrag je een leerling wilt sponsoren. Afhankelijk van jouw keuze draag je bij aan het vervoer, lesmateriaal, een schooluniform, dagelijks een gezonde maaltijd en een snack, periodiek medisch onderzoek alsmede de salarissen van de leerkrachten. Jouw financiële bijdrage komt volledig aan het kind ten goede, zonder enige aftrek als gevolg van de tussenkomst door Stichting Balsewa.

Stichting Balsewa heeft een CBF-Keurmerk en is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Eenmalige Donatie
  Maandelijkse Donatie
Annuleren